[ Visiting ehyeh.com ]        Under Construction        Pressing 'Control' key with '+' or '-' key gives you the screen bigger or smaller.
Blogs :: 2350 Postagens

stillingen som manager for det tyske

stillingen som manager for det tyske

Hansi Flick har bedt Bayern

Kjøpe Fotballdrakter, Billige Fotballdrakter, Fotbollströjor, Camisetas De Fútbol

etter flere uenigheter med bestille fotballdrakter avtalen med rb leipzig

Hansi Flick har bedt Bayern München om å avslutte kontrakten som hovedtrener på slutten av sesongen.
Etter flere uenigheter med sportslig leder Hasan Salihamidzic, har Flicks forhold til Bayern hierarki vært anspent de siste ukene. 56-åringen har kontrakt frem til sommeren 2023.
Joachim Low forlater stillingen som manager for det tyske landslaget på slutten av sommerens europamesterskap, og Flick har vært et av navnene knyttet til å bli hans etterfølger.
http://store.fidosnosework.com/ kjøpe fotballdrakter
Han la til at det å bli Tysklands nye manager om sommeren fortsatt er 'et alternativ', men insisterer på at det ikke har vært noen tilnærming fra DFB [det tyske fotballforbundet eller diskusjoner om å ta over fra Low.
http://nett.palmodelproducts.com/ billige fotballdrakter
I mellomtiden har den tidligere Bayern-midtbanespilleren og den tyske internasjonale Lothar Matthaus fortalt Sky i Tyskland at Flick er øverst på DFBs kortliste over kandidater som de vil erstatte Low senere i år, og i motsetning til Flicks kommentarer, mener han at han allerede har besluttet å ta opp et tilbud fra DFB.
http://kob.sunriseuph.com/ fotbollströjor
Flick fungerte som Low's assisterende manager fra 2006 til 2014 og hjalp til med å veilede Tyskland til verdensmesterskapet i Brasil for syv år siden.
http://sl.2erreingenieria.com/ Camisetas De Fútbol
Siden Niko Kovac forlot Allianz Arena i november 2019, har Flick utmerket seg i sin rolle som Bayern-sjef og har vunnet seks store trofeer i en 18-måneders periode.
Prisene inkluderer Bundesliga, DFB-Pokal, den tyske supercupen, Champions League, FIFA Club World Cup og UEFA Super Cup.
Bayern er syv poeng klare på toppen av Bundesliga med fem kamper å spille, men de ble slått ut av denne sesongens Champions League på kvartfinalen tidligere i uken i hendene på Paris Saint-Germain.
Ifølge Lothar Matthaus planlegger Bayern allerede Hansi Flicks etterfølger, med RB Leipzig-trener Julian Nagelsmann identifisert som mannen de vil komme inn.
Imidlertid har Nagelsmann (33), som er nummer to etter Bayern i Bundesliga, nektet noen tilknytning til München-jobben, og insisterer på at det ikke har blitt tatt kontakt, og legger til at han har til hensikt å respektere avtalen med RB Leipzig.

  • Junho 10 2021 em 03:35
     

Novo blog

  Título do blog   Postagem  
Teachersgram up to 30%...   wowclassicgold  
Beepumpkin up to 25% d...   wowclassicgold  
Teachersgram up to 30%...   wowclassicgold  
Beepumpkin up to 25% o...   wowclassicgold  
Ironpandafit Halloween...   wowclassicgold  
Cherrykitten halloween...   wowclassicgold  
     

Mais procurados

  Termo de busca  
Guitar Hanger   Cygnet  
Top 15   Jaguar  
Ergonomic   Aston Martin  
Wild RIce   Oasis  
Magic Mouse   Cigar Factory